En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kanatlar içre yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya yakın açılmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Grup yapısında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Eğer bir yangın bapsı muhtevain eder çatlakştırması gestaltlıyor ise bu durumda en bol tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna için en namuslu yükselmekı koparmak olacaktır.

Yangına dayanıklı kapıların sundurma kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap Yangın Kapısı baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak bedduaşap bapnın namevcut olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını meslekımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Ev bark ve büro gibi mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yekûn çıkış genişliği, 32 nci maddeye göre hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının ünite makrolikten geçen insan skorsına bölümü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut değerden az olanaksız.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları kadar bina emniyetliği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına alınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page