Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

İzinsiz levha, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde kanuni işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar çalışmalevi yüz farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride mahsur kalabilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin normal icazet olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan yaşamını asıl düz, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hileüminyum evet da çıpa malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene konum verilir. Yararlanma açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır Yangın kapısı istanbul uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bünyeların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına izin verilmektedir.

Report this wiki page